Kofferbakmarkt Heiloo

Helaas organiseren we (ondanks eerdere berichten) in 2023 GEEN Kofferbakmarkt Heiloo!

Veel gestelde vragen

Wanneer is de Kofferbakmarkt Heiloo 2022? 
         
De vergunning is aangevraagd. Zodra de vergunning verleend is maken we de datum bekend. Nog even geduld...........

Bezoekers zijn welkom tussen 9:00 en 15:00 uur op het evenemententerrein De Omloop. Toegang voor bezoekers is gratis en op het marktterrein vindt u naast een heleboel leuke spulletjes, een gezellige hoek waar u iets kunt eten en/of drinken en toiletten.

Hoe kan ik reserveren?

Reserveren voor de Kofferbakmarkt Heiloo kunt u doen door een mail te sturen met uw naam en de datum naar kofferbakmarktheiloo@hotmail.com. U ontvangt dan een bevestiging met reserveringsnummer. Betalen doet u contant op de dag zelf.

Hoe kan ik deelnemen?

U verzamelt uw tweedehands spullen in de auto en u komt (ruim op tijd!) naar de kofferbakmarkt. U kunt zich van te voren aanmelden via kofferbakmarktheiloo@hotmail.com . Het is handig als u iets mee heeft waar u uw spullen op kunt neerzetten, kleden of een plastic zeil. Ook kunt u kleine tafels of bijvoorbeeld een kledingrek ed. meenemen om uw koopwaar zo mooi mogelijk uit te stallen. U neemt zelf alles mee! Ook is het handig als u voldoende wisselgeld en eventueel plastic tasjes meeneemt.

Hoe wordt de terreinindeling bepaald?

Als u bij aankomst aansluit in de wachtrij wijzen wij u uw staplaats. De volgorde van binnenkomst is bepalend voor de indeling op het terrein. Hier wordt niet vanaf geweken! Wilt u naast iemand op de markt staan, sluit u dan vooral achter elkaar aan in de rij en meldt het bij het oprijden van het terrein aan de organisatie. 

Wat mag ik wel/niet verkopen?

U mag gebruikte, 2e hands spullen verkopen. Nieuwe producten, partijgoederen en eten en drinken mag u niet verkopen. Leest u ook de algemene voorwaarden! Eten en drinken meenemen voor eigen gebruik is uiteraard wel toegestaan.

Wat kost het om op de markt te staan?

Voor een normale personenauto betaalt u € 15,00.
Voor een normale personenauto met aanhangwagen betaalt u € 25,00. 
Voor een grote personenauto of busje betaalt u € 20,00.
Voor een bus of grote personenauto met aanhanger betaalt u € 30,00.

Hoeveel ruimte heb ik om mijn spullen te verkopen?       

U kunt de lengte van uw voortuig gebruiken om tot 3 meter diep uw spullen te verkopen.

Vanaf hoe laat kan ik het terrein op?

U kunt vanaf 8:00 uur het terrein op, de markt begint om 9:00 uur. De eerste in de wachtrij gaan als eerste het terrein op nadat er bij de entree contant (graag gepast!) betaald is. Zonder contante betaling vooraf heeft u geen toegang tot het terrein. Wij vragen u om tijdens het wachten rekening te houden met de omliggende woningen en op het vroege tijdstip op de zondagochtend geen geluidsoverlast te veroorzaken!

Vanaf hoe laat kan ik het terrein af?

Met z'n allen maken we er tot 15:00 voor alle bezoekers een gezellige, drukke markt van. Vanaf 15:00 uur kunt u uw niet verkochte koopwaar inpakken. Het is in verband met de veiligheid en de drukte op het terrein niet mogelijk om eerder de markt te verlaten. Afval dient u mee naar huis te nemen. Wij plaatsen geen containers! Om 16:00 dient u het terrein te hebben verlaten.

Wat gebeurt er als het slecht weer is?

Als het extreem slecht weer is met aanhoudende regenval en storm en/of er gevaar dreigt voor de deelnemers/bezoekers dan wordt de kofferbakmarkt op de dag zelf geannuleerd. Als de markt geannuleerd wordt, wordt dit zo spoedig mogelijk gecommuniceerd op de website en Facebook.

Wat wordt er aan promotie gedaan?

We zullen onder andere via facebook, aanmeldingen bij internet sites, advertenties en posters in Heiloo en omgeving, de kofferbakmarkt ruim van te voren aankondigen. Uiteraard kunt u ook uw bijdrage leveren aan een gezellige, drukke markt door onder andere op Facebook Kofferbakmarkt Heiloo te liken en te delen.

Is er een toilet aanwezig?

Ja, er zijn toiletten (tegen betaling van € 0,50) aanwezig.

Wat is het adres?

Het adres voor de navigatie is De Omloop 4 in Heiloo.

Ik heb nog een vraag maar kan het antwoord hier niet vinden, waar kan ik terecht?

U kunt kijken of het antwoord staat in de Algemene Voorwaarden. Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met de organisatie per mail via kofferbakmarktheiloo@hotmail.com.